Selecteer een pagina

IVONNE CLAASSEN

psycholoog, psychosociaal therapeut, counselor

Mensen hebben me altijd geboeid. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Waarom verschillen mensen zo van elkaar? Waarom zijn we het ene moment zo ontzettend gelukkig en kunnen we het op een ander moment zo ontzettend moeilijk hebben?

Ik ben Ivonne Claassen werkzaam als psycholoog, psychosociaal therapeut en counselor. Mijn opleidingen gecombineerd met een dosis aan levenservaring maken mij tot de persoon en hulpverlener die ik ben. Ik sta naast de mens en de uitdaging is om samen op zoek te gaan naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Ik geloof dat wanneer je lichaam en geest laat samenwerken er processen in gang worden gezet om de kwaliteit van leven toe te laten nemen.

Ivonne_Claassen

Problemen inzichtelijk maken

Ik ben iemand die naast de mens gaat staan om samen op zoek te gaan naar antwoorden. Ik geef je handvatten waarmee je je eigen patronen, gedachten en gevoelens kunt herkennen. Met dat inzicht kan ik je vervolgens helpen om buiten de bekende kaders te leren denken. Op die manier kun je vanuit je eigen kracht oplossingen zoeken en keuzes maken.

Visie Claassen Psychosociaal Adviesbureau

Binnen de visie van Claassen Psychosociaal Adviesbureau wil ik mensen bewegen om over dingen na te denken. Een mens is meer dan zijn probleem en soms moet je buiten bekende kaders denken om te komen tot oplossingen. Het is belangrijk om je bewust te worden van je eigen patronen, gedachten en gevoelens. Het maken van je eigen keuzes helpt je om vanuit kracht te handelen en niet uit angst. Wanneer je intuïtie is versterkt dan kun je ervaren dat lichaam en geest in evenwicht komen.

Betrokkenheid en oprechte interesse

Ik werk met mensen die ik echt kan helpen op een manier die bij mij en bij mijn cliënten past. Vanuit mijn eigen enthousiasme voor het vak, vanuit een betrokkenheid met én oprechte interesse in mensen.

Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een fijn leven.

 

“De manier waarop je met klachten omgaat, de kracht van je onderbewuste, sociale contexten maar zeker ook de keuzes die je maakt, hebben invloed op je persoonlijke ontwikkeling.”

Ivonne Claassen